Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El Ripollet Rock Festival 2016 tanca el cartell encapçalat pels grecs Firewind

Imatge
L'Associació Ripollet Rock ja ha tancat definitivament el cartell de concerts per al 24è Ripollet Rock Festival, que tindrà lloc divendres 26 d'agost al parc dels Pinetons, en el marc de la Festa Major de Ripollet. En les darreres setmanes s'han anat confirmant d'un a un els diferents conjunts que pujaran a l'escenari aquella nit.








Els caps de cartell seran els grecs Firewind, que compta en les seves files amb reconeguts músics. El seu guitarrista Gus G. també és l'actual guitarrista d'Ozzy Osbourne i va formar part de la banda Dream Evil. Com a vocalista, compten amb Henning Basse, cantant de la mítica banda Metalium. La resta del cartell està format per Lords of Black, Myrath, Tabü i Blaze Out.



La resta de bandes del festival
Lords of Black és la banda nacional del moment, i un dels grups espanyols actuals amb més projecció internacional. El seu vocalista Ronnie Romero ha rebut l'oferta de ser el nou vocalista de Rainbow, el mític grup britànic liderat per Ritchie Blackmore, que retorna als estudis de gravació. La formació es completa amb Tony Hernando, exguitarrista de Saratoga, que ha col·laborat amb músics de la talla de Mike Terrana, Andy Timmons o Richie Kotzen. A la bateria s'hi asseu Andy C., també ex Saratoga i un dels millors del país amb les baquetes; i al baix, Javi García.



Els tunisians Myrath són una de les perles d'aquesta edició, que sorprendrà els assistents. Formats l'any 2007, presenten el seu quart treball 'Legacy', amb el qual s'han consolidat com el grup líder del Metal Oriental amb el seu metal progressiu.



El públic del Ripollet Rock Festival també gaudirà del hard rock més clàssic que vindrà de la mà dels ripolletencs Tabü. La banda presentarà el seu darrer volum 'Destino', amb el qual han girat aquests darrers mesos, aconseguint molt bones crítiques. Han tocat amb grups internacionals, com ara Bonfire, Wig Wam o H.E.A.T.



Per últim, pujarà a l'escenari la jove banda Blaze Out. Els barcelonins han sorprès l'escena local amb el seu heavy metal clàssic, però contundent. Blaze Out ha aconseguit conjugar metal, trash, groove, metalcore i hard rock, sense perdre la seva essència i amb una qualitat admirable. A Ripollet, presentaran el seu segon treball d'estudi 'Backlash'.



Fotos: Associació Ripollet Rock.

J.S.


Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

30/5/2016


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació