Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Acords del Ple municipal del 26 de maig

Imatge
L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el 26 de maig el Ple ordinari mensual en el qual es va aprovar, per unanimitat, un complement per als treballadors municipals en la prestació per incapacitat laboral, accident laboral o malaltia professional. També va donar llum verd a una modificació de partides per un valor d'uns 640.000 euros i a la pròrroga de la concessió a l'empresa Jardinet del viver dels Pinetons. Aquest punt es va aprovar amb els vots a favor de Decidim i ERC, mentre que PSC, Ciutadans i CiU s'hi van abstenir i el PP va manifestar-se en contra.

Seguidament, es va realitzar el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions del 26 de juny. També, el Defensor del Ciutadà, Joan Ramon Costa, que s'acomiada del càrrec després de deu anys, va presentar la Memòria 2015 i va fer balanç de la feina realitzada des de juny de 2006.

Mocions
El Ple va aprovar, per unanimitat, la proposta de Ciutadans de fer un seguiment del compliment les les mocions acordades en les sessions plenàries. També va tirar endavant la moció presentada per Decidim de rebuig contra la sentència del cas de Juan Andrés Benítez del Raval. Van donar-li suport ERC i s'hi van abstenir PSC, PP i CiU. La tercera moció, del PSC, demanava "mesures justes, democràtiques i sostenibles" en l'acord comercial entre els Estats Units i la Unió Europea. El text, que va comptar amb aportacions de Decidim, va ser aprovat amb el suport d'aquest grup i les abstencions de PP i CiU. ERC va votar en contra. La quarta i darrera moció, també defensada pel PSC, sol·licitava que, en la tramitació dels contractes menors superiors als 3.000 euros, sempre s'hagués de demanar 3 pressupostos. La moció va ser rebutjada ja només li va donar suport el PP. Decidim va estar en contra i s'hi van abstenir Esquerra i Ciutadans.

En l'apartat de precs i preguntes, l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va anunciar que el CAP Pinetons obrirà els matins durant aquest estiu i, finalment, representants de Plataforma d'Afectats per la Hipoteca van llegir un manifest per demanar suport de l'Ajuntament a la Llei sobre la pobresa energètica, suspesa pel govern central en funcions.

E.P.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

27/5/2016


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació