Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Ripollet acull la presentació dels projectes finalistes del Concurs d'Idees Innovadores del Consell

Imatge
La sala de Plens de l'Ajuntament de Ripollet va ser dimecres, 30 de novembre, l'escenari de la presentació dels 10 projectes finalistes del tercer Concurs d'Idees Innovadores per a Reptes Socials convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. L'obertura de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde, José María Osuna, i del president del Consell Comarca, Ignasi Giménez.

Els responsables dels projectes van tenir cinc minuts cadascun per fer una presentació de les seves propostes davant un jurat format per membres dels ajuntaments de Ripollet, Sabadell i Sant Cugat del Vallès, a més de la Universitat Autònoma de Barcelona i empreses relacionades amb el micromecenatge i l'emprenedoria.

Els premis consistiran en 2.500 euros per cadascun dels projectes guanyadors. A més, s'oferirà un acompanyament de 20 hores per part d'una consultora especialitzada a cada projecte amb l'objectiu d'elaborar el model de negoci i el full de ruta a seguir. A més, els projectes guanyadors tindran accés a recursos d'altres administracions locals del territori.

E.P.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

2/12/2016


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior