Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Perfil cont.
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Més activitats i més escenaris per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Imatge
Dimarts passat, 18 d'abril, es va presentar el programa d'activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Aquesta segona edició de la commemoració ha sumat més esforços i recursos, tal com va assegurar el regidor de Cultura, Oriol Mor, per tal de presentar diverses novetats respecte l'any passat. Mor va recordar que l'edició passada havia estat "un gran èxit de participació". Enguany s'ha superat el nombre d'entitats implicades en l'acte. Si l'any passat sortien al carrer deu associacions i gimnasos, aquest any en són un total de 13. Una altra gran novetat de l'edició d'enguany és que les activitats duraran dos dies, divendres 28 i dissabte 29 d'abril.
També s'amplien els espais i escenaris de les activitats, que arribaran a tots els cantons de la vila. Per una banda, s'incorporen els parcs de Norbert Fusté i de Maria Lluïsa Galobart, que acolliran unes petites classes de dansa. Per altra banda, es reformula l'itinerari de dansa que recorrerà la vila el dia 29. Així doncs, la comitiva començarà al parc 1r de maig i passarà pel parc Rizal, per acabar com l'any passat a les pistes de l'ESBAR. Es col·locaran diversos escenaris, al pati del Centre Cultural i a la plaça del Molí, entre altres, on els membres de les entitats mostraran els seus balls. En total, hi participaran 215 ballarins. A més, durant el recorregut la megafonia acompanyarà la cercavila per fer més amè i participativa la transició entre els diversos escenaris.

"Volem arribar a més espais, descentralitzar la celebració i que la dansa pugui ballar per tot el municipi", va assegurar el regidor de Cultura, Oriol Mor. El final de festa també serà diferent respecte l'any 2016. En aquesta edició, es clourà el Dia Internacional de la Dansa amb el prestigiós espectacle de la companyia Brodas Bros. "Es tracta d'un grup que connecta molt amb la gent jove, que ha aconseguit un gran èxit de públic i que suposa un esforç, ja que hem volgut que sigui un espectacle gratuït i accessible per a tothom", ha indicat Mor.

El paper de les entitats
Malgrat que a la presentació hi eren presents el regidor de Cultura, Oriol Mor, i el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, tots dos van remarcar que el mèrit d'aquesta programació d'actes és de les entitats i la seva implicació. Començant pel grup motor de la festivitat, format per les entitats Bunkay Dansa, Dansa Jove Noelia España i Epidemic Dance Show, que han treballat i han esperonat a la resta d'associacions per sumar-s'hi. Entre les idees que s'han materialitzat està la realització de dues masterclass de dansa contemporània. Divendres, Melody Cechini oferirà una masterclass per a majors de 14 anys, amb nivell intermedi/avançat. Per altra banda, dissabte, Justine Manuze en realitzarà una per a infants. Totes dues classes són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia, que es pot realitzar al Centre Cultural fins al 25 d'abril.

En la presentació, tots els representants de les entitats es van mostrar molt engrescats per la celebració. "L'objectiu final és que totes les entitats compartim la nostra tasca i sumem esforços", va indicar Míriam López, de Bunkay Dansa. Per aquesta raó, activitats com les masterclass prenen tanta rellevància. "Totes dues ballarines utilitzen noves tècniques, estan en contínua formació i ens permet a les entitats interactuar amb nous companys, en un nou escenari i amb nous exercicis", va puntualitzar Juan López, d'Epidèmic.

Per últim, Noelia España va remarcar la varietat d'estils i disciplines que es podran gaudir en els tastets de dansa als barris, que es duran a terme dissabte al matí. Aquests tastets són petites classes d'uns 30 minuts on s'introdueix els participants a un ball, des de dansa bollywood, a hip hop, flamenc, i un llarg etcètera. El programa es completa amb la representació La dernière dansa de Brigitte, a càrrec de la companyia Zero en Conducta, que tindrà lloc el dia 28 a les 21 hores, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Foto: d'esquerra a dreta, Marimar (C.E. La Gresca i alumna d'Epidèmic), Isabel Ramon (Escola de Dansa Odette), Noelia España (Dansa Jove), Juan López (Epidèmic Dance Show), Míriam López (Bunkay Dansa) i Dani Gaspar (Asociación 3 Pasos).

J.S.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

21/4/2017


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email

Continguts relacionats amb aquest:
- Ripollet celebra el Dia Internacional de la Dansa ampliant el programa d'activitats de l'any passat [NotÝcies]

ripollet.cat

PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consorci             DiBa

Servei Ocupaciˇ Catalunya
Ombra inferior