Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Perfil cont.
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Info de la setmana: 21 d'abril del 2017

Imatge
Avui hem dedicat bona part de l'Info a parlar de la celebració de Sant Jordi a Ripollet. Hem començat fent un repàs de les activitats realitzades durant els darrers dies, i conèixent les obres literàries presentades aquesta setmana.

Tot seguit hem parlat amb el regidor de Cultura i Educació, Oriol Mor. També hem parlat amb Joan Giménez, de la CRAC, entitat organitzadora de diverses activitats i del 30è Sant Jordi a la Rambla. I per parlar de llibres, hem comptat amb l'Àngels Leiva, responsable del Racó de Lletres Locals, que en aquesta edició presenta tres novetats literàries i la iniciativa 'Racó de les lletres que canvien de mans'.

També hem parlat d'un dels actes principals de diumenge, que és la (re)inauguració de la plaça de Pere Quart, Joan Oliver. Un acte on serà present Sílvia Oliver, filla de l'escriptor vallesà, amb la que conversarem avui a l'info.

També hem conversat amb tres membres de Sonreir es Vivir, un grup de famílies amb persones discapacitades al seu càrrec que, de moment, una vegada al mes, es reuneixen per tal de desconnectar una mica i fer activitats conjuntes.

Per últim, ens ha acompanyat l'Anna Salvatella, directora de les dues escoles bressol públiques de Ripollet, que la propera setmana portaran a terme les jornades de portes obertes, a banda d'oferir una xerrada informativa, de cara al procés de preinscripció.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor, regidor de Cultura; Joan Giménez, de la CRAC; Voluntàries de Sonreir es Vivir; i Anna Salvatella, directora de les escoles bressol municipals de Ripollet.


Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

21/4/2017


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consorci             DiBa

Servei Ocupaciˇ Catalunya
Ombra inferior