Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

18 joves de la comarca, entre ells 3 de Ripollet, aprenen restauració dins Joves per l'Ocupació

Imatge
El restaurant Ristol de Viladecavalls ha estat l'aula de formació de 18 joves de la comarca que s'han format en l'especialitat de cuina dins el programa Joves per l'Ocupació. Els i les participants tenen entre 17 i 23 anys i són de diferents municipis: Viladecavalls, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Badia del Vallès, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Ullastrell. Fins al diumenge, 9 de juliol, una dotzena dels participants van estar fent pràctiques a sis empreses de la comarca ubicades a Barberà del Vallès, Terrassa, Viladecavalls, Castellar del Vallès i Ripollet.
A les pràctiques han fet tant tasques d'Auxiliar de cuina com de sala, combinant horaris de preparació amb horaris de servei, perquè puguin veure totes les funcions que implica el sector de la restauració.

Joves per l'Ocupació
Una desena de joves de Ripollet participen als diferents programes de Joves per l'Ocupació, tres d'ells en aquest del sector de la restauració. Enguany és la sisena edició del programa Joves per l'Ocupació a la comarca que té com a finalitat la inserció laboral i/o educativa de joves. Aquest mes s'han iniciat les primeres contractacions que suposen una experiència professional per les persones joves i per a les empreses l'oportunitat de contractar treballadors/es amb un alt grau de motivació amb el suport d'una bonificació econòmica corresponent a 3.931,20€ per una durada de 6 mesos. La data límit per subscriure aquestes contractacions és el dia 1 d'octubre de 2017. Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal a través de l'adreça electrònica ccvoc.adel@ccvoc.cat. Aquest és un programa cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).

Fotos: Consell Comarcal del Vallès Occidental
1: Recentment el conseller comarcal de l'Àrea de Desenvolupament econòmic, Joan Carles Paredes, va realitzar una visita al restaurant Ristol, acompanyat d'un dels formadors del curs i del propietari del restaurant, Lluís Ristol.
2: Grup de Participants a la formació de cuina.

R.H.


Més imatges:
ImgBox1

14/7/2017


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior