Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Perfil cont.
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El Patronat d'Esports acaba la primera fase de condicionament dels vestidors del camp de futbol

Imatge
Els vestidors del CF Ripollet ja llueixen com nous. El Patronat Municipal d'Esports ha acabat la primera fase de condicionament d'aquesta zona del camp municipal de futbol que, a parer del regidor d'Esports, Ramiro Moldes, era "una actuació molt important i necessària", ja que l'espai presentava una situació que "fregava la insalubritat". Els treballs han significat una inversió de 79.564,80 euros.

L'actuació de l'Ajuntament ha consistit a repintar les parets dels set vestidors i del passadís, arreglar les dutxes que no funcionaven, canviar portes i finestres i instal·lar aparells d'aire condicionat i calefacció en tres vestidors. Tot i que Moldes ha assegurat que encara queden "alguns retocs", el regidor ha assegurat que ara la zona presenta "una millor cara".

Al seu torn, el president del CF Ripollet, Ángel Hidalgo, s'ha mostrat satisfet per aquesta millora en els vestidors, especialment per la instal·lació dels aparells d'aire condicionat i calefacció. "Era molt important per a nosaltres, sobretot per als vestidors que utilitzen els equips base". Tot i això, Hidalgo ha reclamat que "encara s'ha de millorar molt més".

En aquest sentit, el president del CF Ripollet ha assegurat que "tenim la paraula del Patronat d'Esports per continuar treballant-hi". Unes millores que, concretament, passarien per la instal·lació d'aire condicionat i calefacció a la resta de vestidors i, sobretot, en el canvi de gespa del terreny de joc. "No trigarem a canviar-la", ha afegit Hidalgo.

Continuant amb el terreny de joc, el regidor d'Esports ha explicat que "hem tret el cautxú sobrant i hem pintat les línies, cosa que ja ha fet que hagi millorat bastant". I ha afegit que "estudiarem la viabilitat de canviar la gespa abans que acabi la legislatura" perquè "fa més de deu anys que hi és i la seva vida útil comença a acabar-se".

E.P.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

13/9/2017


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consorci             DiBa

Servei Ocupaciˇ Catalunya
Ombra inferior