Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Finalitzen les obres de millora dels locals municipals d'assaig

Imatge
L'Ajuntament ha finalitzat les obres de millora dels locals d'assaig municipals, les quals han consistit en la insonorització de les sales 1 i 3 i en la instal·lació d'un nou sistema d'accessos.
La insonorització portada a terme implicarà una important millora acústica en les sales i en la qualitat de so, així com una disminució de la contaminació acústica a la resta de l'equipament. D'altra banda, el nou sistema d'accessos permetrà els usuaris de l'espai identificar-se mitjançant l'empremta dactilar millorant, així, la seguretat i l'accessibilitat. El cost de les obres ha estat de 51.000 € en total.

Els locals d'assaig municipals són un recurs de l'Ajuntament gestionat per la regidoria de Joventut juntament amb l'Associació Musical Kanyapollet. L'equipament, ubicat a una nau industrial de l'avinguda del Riu Ripoll, està format per una sala de reunions, serveis i set sales insonoritzades o bucs d'assaig, un dels quals està equipat amb bateria, amplificadors i micròfons.

L'objectiu dels locals d'assaig és promocionar les arts musicals al municipi i les formacions musicals locals. L'equipament està disposició de totes aquelles persones interessades en el seu ús. Per fer les sol·licituds, cal adreçar-se a la regidoria de Joventut (rambla de Sant Jordi, 2).

S.R.

Més imatges:
ImgBox1

13/10/2017


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior