Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
L'AETMV aposta per l'òpera i el teatre en la programació del segon trimestre

Imatge
El divendres 12 de gener l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (AETMV) va presentar al Teatre Auditori la programació del segon trimestre. El tenor Ricard Torino, acompanyat del pianista Josep Alonso, oferirà als assistents un avançament de la gran gala lírica, "Els Països Catalans", que tindrà lloc el pròxim 19 de gener, a les 21 h, al Teatre Auditori. El concert farà un recorregut per les cançons populars i tradicionals dels diferents territoris catalans i dedicarà la segona part del recital al compositor Enric Morera. Ricard Morera i la soprano Mireia Dolç estaran acompanyats per l'Orquestra de Cambra Amics dels Clàssics.

La música també serà la protagonista de la nit del 16 de febrer. El pianista Daniel Ligorio homenatja grans compositors amb un programa que inclou peces de Debussy, Bernstein i Franz Liszt i una segona part dedicada a l'obra de Modest Mússorgski. El mateix Ligorio serà l'encarregat d'introduir cadascun dels temes prèviament a la seva interpretació.

"Paraules encadenades" (2 de febrer), "Barbes de balena" (2 de març) i "Claudia" (16 de març) són les propostes teatrals de l'AETMV per aquest trimestre. El clàssic de Jordi Galceran, "Paraules encadenades", dirigit per Jordi Belbel, és un thriller psicològic que reuneix un assassí en sèrie i una de les seves víctimes a l'escenari. La companyia Maldà rememora la lluita de la primera dona llicenciada en Medicina a "Barbes de Balena" a través de quatre actrius i ballarines per reflexionar sobre el paper de la dona. El muntatge "Claudia" explica la història de Claudia Victoria Poblete, una dona argentina que va ser apartada de la seva família pocs mesos després de néixer. Ella mateixa explica el seu testimoni, una reflexió sobre la recuperació de la seva identitat.

Pel que fa a la programació d'òpera, el 27 de febrer, es projectarà en directe "Roméo et Juiette", de Charles Gounod, des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Es farà una sessió informativa prèvia a la projecció.

L'entitat continua apostant per les Nits de Música. Aquest primer trimestre del 2018 estaran dedicades a Anselm Calvé (26 de gener), el cinema musical nord-americà (9 de febrer i 23 de març), les veus del jazz (23 de febrer), la música clàssica i la sarsuela (9 de març) i la música sacra (26 de març). D'altra banda, el Cafè literari que organitza l'AETMV se centraran en les obres de Lluís Llach, "Les dones de la Principal" (12 de febrer), i Carlos Ruiz Zafón, "El prisionero del cielo" (12 de març).

Les entrades per als espectacles es poden adquirir al web de l'AETMV, servei que va entrar en funcionament el primer trimestre d'aquesta temporada 2017/18.

S.R.


12/1/2018


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consorci             DiBa

Servei Ocupaciˇ Catalunya
Ombra inferior