Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Info de la setmana: 12 de desembre del 2018

Imatge
Avui, hem començat l'Info parlant dels acords del Ple ordinari de desembre, celebrat el passat 22 de desembre. Entre els punts destacats hi ha l'aprovació del Pressupost municipal de 2018. Per parlar-ne, hem entrevistat la tinenta d'alcalde, Pilar Castillejo.
Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, ens ha presentat la programació d'espectacles que l'entitat ha preparat pel segon trimestre de la temporada 2017/18. Es presentarà al públic aquest divendres 12 de gener, al Teatre Auditori, en un acte obert i gratuït, a les 21 h.

Al programa d'avui també hem rebut la visita d'Oriol Pont, Agustina Seguin, Abril Moreno i Aleix Tejada, alumnes de sisè de Primària l'escola Anselm Clavé, que ens han explicat quina va ser la col·laboració del centre amb l'última edició de La Marató de TV3. La història de la seva implicació va començar als anys '90. Els ha acompanyat la seva tutora, Elia Gil.

També ens han acompanyat Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, que tothom coneix com a "escola d'adults", i la Montse Castellví, una de les fundadores del centre, que aquest curs celebra el seu 40è aniversari.

Hem acabat l'Info parlant d'un altre aniversari. En aquest cas, dels 50 anys de la fundació del Club Handol Ripollet. Precisament, aquest divendres comencen els actes de celebració: una trobada del comitè d'àrbitres de la Federació Catalana d'Handbol, al Centre Cultural, a les 20 h. Ens ha acompanyat el president del club, Albert Jordana.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Pilar Castillejo, tinenta d'alcalde; alumnes de 6è de Primària de l'Escola Anselm Clavé i la seva tutora; Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, i Montse Castellví, fundadora del centre; Albert Jordana, president del Club Handbol Ripollet.


Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

12/1/2018


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consorci             DiBa

Servei Ocupaciˇ Catalunya
Ombra inferior