Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

El Consell Comarcal inaugura les activitats commemoratives del seu 30è aniversari amb una trobada

Imatge
El Consell Comarcal del Vallès Occidental commemora enguany el 30è aniversari de la seva constitució. Des de l'ens comarcal s'estan organitzant diverses activitats que es realitzaran al llarg d'aquest any i que s'inauguren amb un acte institucional aquest dimarts, 17 d'abril, a les 18 h. Ripollet comptarà amb la presència a l'acte de l'alcalde José M. Osuna, qui ja ha confirmat la seva assistència.
Punt de trobada en el món local vallesà
L'acte institucional, que tindrà lloc a la seu comarcal, donarà el tret de sortida a les activitats commemoratives que es faran al llarg del 2018. Aquesta trobada vol ser un homenatge a les persones que van fer possible la creació del Consell, així com destacar la feina realitzada des de la institució durant aquestes tres dècades. Per això, es vol comptar amb totes les persones que al llarg d'aquests trenta anys han format part del Consell, ja sigui com a consellers comarcals, càrrecs electes dels ajuntaments, personal de casa, entitats o associacions de la comarca.

Aquest dimarts, 17 d'abril, també es farà la inauguració d'una exposició que quedarà instal·lada a la seu comarcal i que farà un repàs a la història del Consell, des de la seva creació fins a l'actualitat.

30 anys del Consell Comarcal del Vallès Occidental
El 9 de març de 1988, es va celebrar al Teatre Municipal de La Faràndula de Sabadell l'acte de constitució del Consell Comarcal. Però no va ser fins al 8 d'abril de 1988 quan es va aprovar l'acte de la sessió de la Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la celebració del primer Ple del Consell, amb la ferma voluntat de complir la llei 6/1987 de l'Organització Comarcal de Catalunya, modernitzar l'administració local i potenciar la capacitat de gestió dels municipis.

M.F.


17/4/2018


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior