Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

En marxa les obres de connexió del carril bici de l'avinguda del riu Ripoll amb Montcada

Imatge
El passat 19 de juliol, es van iniciar les obres del carril bici que enllaçarà Ripollet amb Montcada i Reixac per l'avinguda del riu Ripoll. Fins ara, aquest recorregut es podia fer amb bicicleta, pel camí paral·lel a la llera esquerra del riu, però les obres urbanitzaran el carril des del carrer de Font, a Can Mas, fins al terme municipal de Montcada i Reixac.

L'Ajuntament de Ripollet va signar un conveni per l'elaboració del projecte amb l'AMB, la qual es va encarregar del seu disseny i subvenciona el 50% del cost total d'execució. L'import de les obres és de 44.189,26 € i es preveu que finalitzin a principis de setembre.

Aquesta actuació forma part del conjunt de tasques i millores que el consistori està portant a terme en els carrils bici del municipi, com ara la instal·lació de separadors a l'avinguda de Maria Torras o el reordenament del carril de la carretera de Santiga. Pel que fa a la construcció de nous carrils, l'Ajuntament pretén ampliar l'oferta pròximament, començant pel Torrent Tortuguer, que connectarà Ripollet amb Barberà del Vallès.

S.R.


28/8/2018


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior