Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Actuació municipal per reparar els desperfectes del Pavelló Joan Creus

Imatge
Des de primera hora d'aquest matí, operaris de manteniment del PAME i de la Brigada Municipal treballen per retirar i reparar, al Pavelló Joan Creus, una zona de fals sostre malmesa. Ahir a la tarda, poc després que l'alcalde es reunís amb representants de les famílies i del Club Futbol Sala Ripollet, per parlar de l'estat de les instal·lacions, es va desprendre un tros de pladur que recobria una biga. El mateix alcalde, Jose M. Osuna, acompanyat pel regidor d'Esports i personal tècnic i de manteniment de l'àrea, han visitat a primera hora el pavelló, per tal de veure in situ l'estat de la instal·lació.

Osuna ha declarat al respecte: "Estem a sobre del tema i s'està actuant i per això hem vingut a veure de primera mà l'estat del pavelló i totes les actuacions que cal fer, per tal de prioritzar-les". L'alcalde també ha assegurat: "Érem conscients de les millores que cal fer i per això a la reunió d'ahir vam donar a conèixer a les famílies les diverses actuacions i inversions que tenim previstes en aquest Joan Creus, però igualment agraïm la seva feina i ens prenem aquest dossier con una crida d'atenció". "Des d'avui mateix i durant les pròximes setmanes s'aniran fent aquestes millores, on incorporarem alguns dels desperfectes assenyalats per les famílies", ha explicat l'alcalde.

El regidor d'Esports, Ramiro Moldes, ha explicat que, pel que fa al Pavelló Joan Creus, s'està fent l'estudi d'impermeabilització del sostre del Pavelló, per tal d'acabar amb la problemàtica de la climatització, les goteres i la sonoritat. També s'arranjarà, previsiblement cap al Nadal, el parquet de fusta natural i se substituirà la il·luminació. Posteriorment, es reformaran els lavabos i, per acabar, se substituirà la tanca de la pista. Aquest darrer treball no es podrà fer fins l'estiu vinent. Aquestes actuacions formen part d'un seguit d'inversions que sumen gairebé un milió d'euros per a la millora de les instal·lacions esportives al municipi i que esperen tenir licitades abans que acabi la legislatura.

NP / A.B.


Més imatges:
ImgBox1

11/10/2018


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ