Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Gran oferta de tallers aquest Nadal

Imatge
Diverses entitats ja han obert el període d'inscripció per als cursos de desembre. Des de tallers nadalencs, passant pel maneig de la febre i arribant a la formació fiscal, la programació d'aquest mes és per a tots els gustos.

Des del dia 1, l'Oficina del Català a Ripollet ja té obertes les inscripcions per als cursos bàsics i dos cursos de nivell B i C de català. L'horari d'inscripcions és de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i les tardes de dimarts, de 16.30 a 18.30 h, fins al 21 de desembre, al Centre Cultural.

El dilluns, dia 10 de desembre, l'Ajuntament organitza un taller d'entitats sobre fiscalitat i planificació de pressupostos anuals; i el dijous 13, l'equip de pediatria del CAP Ripollet farà un curs sobre el maneig de la febre.

També el dilluns 10, arriba el Bibliolab Creatiu, a la Biblioteca, amb una activitat de scrapbook nadalenc. Al mateix lloc i amb ambientació nadalenca, seran els tallers del dilluns 17, sobre postals de Nadal; el dimarts 18, d'ornaments; el dijous 20, de cuina nadalenca; i el divendres 21, amb un taller de decoració. El mateix dia, es farà un altre taller de decoració al Casal de Joves.

A més, es faran dos tallers de corones per commemorar els 50 anys de la Cavalcada de Reis a Ripollet, el dijous 27, al Centre Cultural i al Casal de Joves; i el dissabte 29 al matí, al Centre Cultural.

Clubs de lectura
Els clubs de lectura tornen a la Biblioteca els dies 11, 12 i 13 d'aquest mes. El club de lectura de teatre comentarà l'obra Alba, de Marc Artigau, una història que reflexiona sobre les relacions humanes i la situació de l'individu dins de la societat. El club de còmic arriba per partida doble, amb les aventures del Dr. Slump, el dimarts, i Les Joies de Castafiore, el dijous. Quant al club Chick-Lit, es parlarà del llibre Yo antes de ti, de Jojo Moyes, sobre les decisions i com afecten a la felicitat dels altres.

Activitats infantils
Per als més menuts, Els Solets-minnilàndia organitzarà, el dimarts 11, un taller de joc en família en forma de festa nadalenca, amb nadales, manualitats, berenar i jocs. A més, l'Ajuntament organitzarà dos tallers en família, un nou de cuina (dissabtes 15 i 22), al Centre Cultural, i dos activitats de contes, els mateixos dies, a la Biblioteca. Finalment, el mateix dia, es farà un taller de videocreació ambientat en el projecte 'Vallès. Fabricar passats, fabricar futurs', de Claudio Zulián.

Totes aquestes activitats requereixen inscripció. Per més informació i horaris, poden consultar l'agenda de l'InfoRipollet.

A.B.

Icona Enllaš a fitxer extern
 [Obrir]

5/12/2018


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ