Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Continuen les tasques del Pla de millora i manteniment als parcs de Ripollet

Imatge
L'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria d'Espai i Obra Pública, està duent a terme un pla de millora i renovació de parcs i espais de joc infantils. En les darreres setmanes, la Brigada municipal ha iniciat treballs de pintura, reparació i manteniment a bona part dels parcs de Ripollet, com és el cas de Maria Lluïsa Galobart, Tiana, Norbert Fusté, Gaudí, Primer de maig, Dolores Ibárruri, Alcaldes de la República i el parc dels "pisos del sindicat".
Algunes d'aquestes millores responen a peticions realitzades per les entitats veïnals. És el cas de Maragall, on s'han arreglat dues fonts que no funcionaven, s'han netejat i reparat els embornals i s'ha anivellat el terra, tapant els forats amb sauló. En uns dies es pintarà la zona de jocs infantils. A més, recentment, es va procedir a la neteja i pintat del passadís de Maragall a Balmes, entre la Brigada i Urbaser.

Al parc Tiana, a més de pintar els bancs, els jocs infantils i la balla perimetral, s'ha fet el sorral més gran, omplert amb sorra de platja i aviat s'instal·larà un gronxador. A Norbert Fusté, a petició de l'AV Sant Andreu, s'ha instal·lat una desena de bancs i noves papereres, a banda de reparar i pintar els existents. També s'han instal·lat dos nous bancs al parc Gaudí. Al parc dels alcaldes de la República, on la passada tardor es va fer una actuació a les zones verdes, ara es treballa per a fer més accessible la zona de jocs infantils i reparar la balla perimetral de fusta. En aquest espai, com a la resta, també es procedirà a emplenar amb sauló els forats existents per anivellar el terra.

La Brigada també té previst instal·lar una nova font al parc Ferran Ferré i un nou joc per a infants més petits al parc Dolores Ibárruri. Les actuacions realitzades al parc dels "pisos del sindicat", responent a demandes veïnals, consisteixen en la instal·lació d'una font doble, per a gossos i persones, i nous bancs. També s'ha fet més accessible l'accés a la zona de jocs, on s'ha afegit una segona entrada, s'ha millorat el sorral, s'ha retirat un arbre que estava massa inclinat i suposava un perill i, properament, s'anivellarà el terra de la zona d'aparcament.á

Per últim, al parc de Primer de maig està pendent la reparació del perímetre de la pista esportiva i, pròximament, quan arribi el temps de plantació, se substituiran els arbres que es van haver d'extreure per la plaga de les moreres, amb d'altres, més resistents al canvi climàtic.

NP/S.R.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

10/1/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ