Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

El comerç celebra el nadal amb desenes de premis

Imatge
Els passats dies s'han fet diverses entregues de premis del comerç de Ripollet, tancant la campanya de Nadal de l'Ajuntament, l'Associació de Paradistes del Mercat i la Unió de Comerciants de Ripollet. Hi ha hagut gairebé una setantena de guanyadors, i alguns dels premis han arribat als 3.000 €. El primer en anunciar resultats va ser l'Ajuntament, amb el 4t concurs d'aparadors de Ripollet, els quals ja havíem avançat en aquest mitjà, i del qual es va fer l'entrega de premis el divendres, 11 de gener.

El passat dijous també es van anunciar els guanyadors de la campanya del mercat Comprar amb carmanyola mola!, on es sortejaven 50 carros de la compra i diversos premis especials. En total es va premiar a 57 persones.

Finalment, la Unió de Comerciants de Ripollet ha fet públics els resultats del concurs d'Instagram i del sorteig de la campanya de Nadal. Els usuaris d'Instagram aicila.r.g, chari68 i albitams rebran 50€ en forma de targeta regal per als establiments participants; mentre que el concurs de butlletes va tenir 8 guanyadores, que rebran lots de regals cedits pels comerciants, valorats en més de 3.000 € en total. Entre els regals hi havia experiències, sopars a un restaurant, roba, joieria, productes de pastisseria i un patinet elèctric, entre d'altres.

A.B.

FOTO: Entrega de premis del 4t Concurs d'Aparadors, Entrega de premis del Mercat Municipal, i Entrega de premis de butlletes de Nadal de la Unió de Comerciants.

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2

14/1/2019


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior