Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
L'Ajuntament edita la Guia del Transport Públic 2019

Imatge
La publicació recull la millora d'horaris i els canvis de parades d'algunes línies, així com nous títols i elimina les dues zones

Aquesta setmana s'ha començat a repartir la Guia del Transport Públic 2019, bustiant-la amb la revista InfoRipollet del mes de febrer. Aquesta publicació, editada per primera vegada l'any 2016, pretén ser una eina pràctica, on trobar tota l'oferta de transport públic, amb un detallat plànol amb les línies i parades d'autobús que operen al municipi, així com informació dels seus horaris, títols i tarifes. Així mateix, també s'informa sobre el carril Bus-VAO, la possibilitat de compartir vehicle o les línies de tren, parades de taxi. També es pot trobar informació dels serveis de tren propers a Ripollet, de taxis, del carril bus-VAO, de l'opció de compartir cotxe i dels horaris de la Rambla de vianants.

Actualització d'horaris i parades
La guia, de la qual s'han editat 20.000 exemplars, es repartirà també als autobusos i a edificis municipals. Pel que fa als canvis i actualitzacions, s'han incorporat els horaris millorats de l'e4 Font, les noves parades i el canvi d'ubicació d'altres a les línies 648 Sarbus-Font (Bellaterra-Ripollet-Montcada i Reixac) i 690 Font (Badalona-Sant Coloma-Montcada i Reixac-Ripollet-Cerdanyola UAB). Alguns d'aquests canvis responen a demandes ciutadanes, com és el cas de l'AFA Els Pinetons i altres provinents a peticions de la Taula per la Diversitat Funcional.

Nous títols i 1 zona
També s'ha actualitzat la informació relativa als títols i tarifes, afegint la T-Verda (ciutadans que hagin donat de baixa i desballestat un vehicle sense etiqueta ambiental), la T-16 (per a nens i nenes de 4 a 16 anys) i la T-Aire (vàlida els dies de restricció de trànsit per contaminació). Recordem que la Targeta Rosa, que es pot sol·licitar a l'OAC, no es pot utilitzar encara des de Ripollet, fins que no es faci el traspàs de competències de les línies e4 i 620 de la Generalitat a l'AMB. Per últim, en aquesta guia tampoc apareix ja el concepte de dues zones a les tarifes de Font, per anar cap a Barcelona, des que el passat mes de gener va entrar en vigor la nova tarifa per als desplaçaments entre qualsevol dels 36 municipis que formen part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Acompanyant la reedició d'aquesta guia, la Regidoria de Mobilitat i Transport Públic ha encarregat retolar totes les marquesines d'autobusos amb la informació de la nova guia i amb el plànol 'Ripollet més sostenible'. Poden descarregar l'arxiu al document adjunt.
Més info i enllaços d'interès a la SECCIÓ TRANSPORTS I MOBILITAT.

NP/ A.B.

Icona Enllaš a fitxer extern
 [Obrir]

7/2/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ