Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Ajuntament i Generalitat es reuneixen per negociar el conveni sobre la residència

Imatge
L'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, acompanyat per la tinent d'alcalde de Serveis Socials i Gent Gran, Reyes Muñoz i responsables tècniques municipals, es va reunir el passat dijous, 7 de febrer, amb Francesc Iglesias, secretari del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i amb Joan Ramon Ruiz, director general de Protecció Social, per tal de parlar del projecte de la residència per a gent gran. L'Ajuntament ha aportat l'avantprojecte, realitzat pels serveis tècnics municipals i ha expressat les seves demandes quant a les característiques del futur equipament. Ara s'espera que, en breu, la Generalitat presenti la proposta definitiva del conveni de voluntats.

Concretament, l'alcalde de Ripollet ha demanat al secretari del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que el conveni contempli entre 80 i 120 places de residència, 32 places de centre de dia per a gent gran i 15 places d'atenció psicogeriàtrica. A banda d'això, també ha insistit en la possibilitat d'incloure habitatges tutelats en aquesta primera fase.

Des del Departament han felicitat l'Ajuntament per la feina feta i la qualitat del projecte presentat i han admès que és un projecte necessari i coherent. Igualment, s'han compromès a estudiar les demandes del consistori i a presentar aviat el conveni de voluntats definitiu, la signatura del qual es preveu realitzar durant el mes de març. Això suposaria tenir via lliure per a poder elaborar el projecte executiu de la residència i la seva posterior licitació.
NdP




12/2/2019


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior