Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
La Fira d'entitats locals girarà entorn les arts escèniques

Imatge
El pròxim diumenge, 5 de maig, de 10 a 14 h, les rambles de Sant Esteve i de Sant Jordi s'engalanaran per acollir la Fira d'entitats. Organitzada per una comissió formada pel Servei comunitari de l'Institut Can Mas, l'Esplai l'Estel i Descargolats Teatre, amb el suport de l'Ajuntament, la fira girarà entorn l'Any de les arts escèniques. Com a novetats, a banda del canvi de data, s'ha programat una gimcana i les entitats disposaran de més espai que en altres edicions, tal com van explicar aquest dijous, 12 d'abril, en roda de premsa, el regidor de Cultura, Oriol Mor, alumnes del servei comunitari de l'Institut Can Mas; la mestra responsable, Roser Peris, i Clàudia Romero, de l'Esplai l'Estel.

"Volem que la fira d'entitats sigui un espai obert, un aparador de l'associacionisme ripolletenc, en totes les seves vessant", va afirmar Oriol Mor, tot explicant que s'ha fet una convocatòria oberta a totes les entitats culturals, socials, veïnals i esportives. La comissió organitzadora ha decidit que les entitats polítiques estiguin en un espai diferenciat.

Gimcana Circus Rhombus
Aquest és el nom de la gimcana que el servei comunitari de l'Institut Can Mas i el Centre d'Esplai l'Estel han organitzat pel pròxim 5 de maig. Es tracta de 15 proves relacionades amb les arts escèniques. Per a participar-hi, cal inscriure's en grups de quatre persones, abans del 28 d'abril, al correu electrònic gimcanafiraentitats@gmail.com.

Quant a la resta d'activitats, a més d'ambientar la rambla amb decoració relacionada amb les arts escèniques, es mantindrà el concurs de còmic, un micro obert, l'espai lector i el dinar popular. En els pròxims dies la comissió anirà tancant el programa d'activitats proposades per les entitats participants en la fira.

Voluntariat de proximitat
Promoure el voluntariat a Ripollet és l'objectiu principal que persegueix el Servei Comunitari de l'institut Can Mas. Un projecte on participa més d'un centenar de nois i noies de 3r d'ESO. Enguany els joves, d'entre 14 i 15 anys, inverteixen el seu temps a ajudar als altres al Banc dels aliments, la PAH, el Centre de dia, el centre obert La Placeta, Aspasur, el projecte Llibres Lliures, La Gresca, La Careta Teatre, el Centre d'Esplai l'Estel, Ripolab Hacklab, voluntariat mediambiental i el blog del servei comunitari.

NdP


15/4/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació