Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El Movem el teatre de l'AETMV es tancarà el 25 de maig

Imatge
Després de set mesos portant el teatre a diferents espais de Ripollet, aquest 25 de maig es tancarà el programa Movem el teatre que l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha organitzat per celebrar el seu 25è aniversari.Serà una darrera edició ben especial, ja que es doblaran les representacions i, a més, es presenta una darrera novetat.La jornada començarà al Mercat Municipal a les 11 del matí i seguirà a la 1 del migdia a la botiga de roba Silvestre. En aquest espai les places estaran limitades. En els dos casos, els records sobre l'Associació es combinaran amb fragments d'obres que s'han representat sobre l'escenari del teatre.La tarda és la que presenta més novetats. Totes les propostes es concentraran en un sol punt, l'Espai M. Aurèlia Capmany. A les 17 hores, les Companyies tornaran a fer somriure al públic. En aquest cas, el grup de dansa convidat és SB Dance. A les 18 hores, torna l'emoció de la mà de les joves actrius que revisen fragments d'El diari d'Anna Frank.
La tarda es tancarà a les 19 hores amb una estrena, un fragment del Lorca eran todos que va dirigir Pepe Rubianes i que es va poder veure a Ripollet l'any 2007. L'escena compta amb la incorporació de nous actors i actrius i amb la ballarina Sílvia Mor. L'Espai M. Aurèlia Capmany estarà obert a tot el públic, però degut a la necessitat de canviar la situació dels escenaris per a cada actuació, l'Associació demanarà buidar l'espai després de cada escena.
á
Lorca eran todos serà el darrer moment públic del programa, però l'Associació ha preparat un comiat més íntim en un pati particular, a les 21 hores, que comptarà amb l'actuació d'un grup musical de nova creació, Atmospheric, format pels músics ripolletencs Montse Astasio, Quique Oliva i Alfonso Ibáñez, i del grup jove d'actor i actrius, que recordaran un Ramon molt qüestionat. L'accès és exclusivament per invitació.

Els prop de 150 actors, actrius, ballarins, ballarines i músics que han participat en el Movem el teatre es retrobaran el 14 de juny en l'espectacle de cloenda del 25è aniversari de l'Associació d'Espectadors, ara ja sí a l'interior del Teatre Auditori del Mercat Vell, i amb la pallassa i actriu Pepa Plana com a mestra de cerimònies.

NdP

Més imatges:
ImgBox1

16/5/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ