Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

La font transitable del parc del riu Ripoll es preveu posar en marxa en unes tres setmanes

Imatge
Aquest és el temps que l'empresa adjudicatària del seu manteniment, Elecnor, preveu trigar en realitzar els treballs de neteja i posada a punt de la font, que va ser tancada a finals de gener seguint la recomanació dels serveis tècnics en previsió de gelades. Desprès d'aquest temps d'aturada de la font, cal fer diversos treballs de manteniment tècnic i sanitari abans de la seva posada en marxa, que es preveu a mitjans juny.

Responsables d'Elecnor ja s'han reunit amb l'empresa constructora de la font, Giramani, per conèixer millor la seva instal·lació i iniciar els treballs. Una vegada es posi en funcionament, es farà un manteniment diari, per vetllar per la qualitat sanitària de l'aigua i garantir que la instal·lació funcioni correctament.

Recordem que, per al seu correcte funcionament, cal respectar algunes normes bàsiques, com ara no patinar amb la font encesa, no taponar els forats de l'aigua, no utilitzar sabons ni fer neteges d'higiene personal i no consumir l'aigua, donat que no és potable.

D'altra banda, s'ha aprofitat per a canviar d'ubicació una de les parades del carrer de Sant Jaume, que estava a l'alçada la masia de Can Mas, per acostar-la cap a l'escola El Martinet.
NdP/TM

Més imatges:
ImgBox1

27/5/2019


Ombra inferior
Logo peu
Ombra inferior