Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

L'Associació d'Espectadors prepara una cloenda popular del 25è aniversari

Imatge
El pròxim 14 de juny tindrà lloc l'acte de cloenda del 25è aniversari de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (AETMV). Presentat per la pallassa Pepa Plana, comptarà amb projeccions sobre les diferents activitats que s'han dut a terme en aquests mesos, així com actuacions dels col·lectius implicats. Per acabar, se celebrarà un sopar a l'exterior del Teatre Auditori amb la gent que ha col·laborat amb l'aniversari. De cara a la pròxima temporada, s'està preparant la confecció d'una memòria i un vídeo resum.

L'AETMV va néixer amb la transformació, a mitjans dels anys 90, de l'antic mercat en l'actual teatre. Al llarg d'aquest temps, s'ha encarregat de la programació estable del Teatre Auditori, en conveni amb l'Ajuntament, a través de l'autogestió i la participació, per fomentar les arts escèniques i la cultura popular.

Els principals eixos de l'aniversari han estat: proposar el 2019 com a Any Scènica, una programació anual excepcional, la creació del nou Espai Escenari, una exposició, implicar el col·lectiu escolar en el programa FlypArt de la Diputació i intensificar la presència a la premsa. Dins les activitats organitzades, també destaca la Jornada de Debat al voltant de la gestió d'espais escènics i el foment de nous públics. Es van posar en comú 10 experiències d'arreu. Així mateix, s'han fet edicions extra del Cafè Literari i de les populars Nits de Música. L'AETMV també ha volgut destacar la implicació d'una vuitantena de comerços de la vila, dels quals 43 ofereixen descomptes als socis. Per fer-se soci, consulteu la web www.espectadorsripollet.cat

Movem el teatre
Cada dia 25 de mes s'ha portat el teatre i la dansa al carrer, amb actuacions repartides entre els escenaris habituals i altres d'inversemblants, com ara el Mercat, botigues, patis i fins i tot a l'autobús. Hi han participat 175 persones, amb un total de 41 representacions de 21 espectacles diferents, dirigits per Judit López, amb la voluntat d'apropar i donar a conèixer l'Associació d'Espectadors a la Ciutadania.



11/6/2019


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior