Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El Ple Municipal aprova l'organització i les retribucions dels electes

Imatge
Al Ple Municipal extraordinari de dijous, 11 de juliol de 2019, es van aprovar tots els punts plantejats pel Govern. A més, la creació dels grups municipals, el dia i hora per a les sessions ordinàries (que canvia i es celebraran mitja hora abans, els últims dijous de mes a les 19 hores), la creació de la Junta de Portaveus, les Comissions Informatives i el nomenament dels membres dels Patronats Municipals, es van aprovar per unanimitat.

Un altre dels canvis per a aquesta legislatura són les retribucions dels membres de la corporació, que passaran a percebre més diners per tal d'actualitzar-se i igualar-se amb el que es percep a altres ajuntaments de la proximitat i mides similars. L'Alcalde seguirà rebent una retribució anual bruta de 44.100 € per dedicació exclusiva, i dos regidors/es passaran a rebre, també amb dedicació exclusiva, 37.800 €. També hi haurà quatre regidors/es més amb dedicació parcial, que rebran 18.900 € bruts anuals. Els regidors passaran dels 200 € de la legislatura anterior als 300 € per assistència als plens ordinaris, i es passaran a retribuir amb 150 € els plens extraordinaris, llevat dels de tràmit o sorteig de meses electorals, que fins ara no es pagaven. Aquest increment es va aprovar amb el vot favorable de totes les forces, excepte ERC que es va abstenir perquè no està d'acord amb la retribució pels plens extraordinaris si no s'ha fet fins ara. Tot i votar-hi a favor, el portaveu de C's, Josep Gabarra, va destacar que el sou de l'alcalde és especialment baix per un càrrec de la seva responsabilitat.

El Ple també va aprovar la designació d'Eugeni Montanuy (ERC) com a representant de l'Ajuntament al Consell Metropolità de l'AMB, amb el vot favorable de totes les formacions excepte el PSC que va votar-hi en contra i Ciutadans que s'hi va abstenir. Luis Tirado va argumentar el vot contrari defensant que aquesta designació hauria de ser per la força de l'oposició més votada. C's també va abstenir-se a la darrera votació del Ple, que va designar els representants municipals a diferents òrgans supramunicipals.

La sessió es va poder seguir per Ripollet Ràdio i el canal Ripollet TV a YouTube. Es pot recuperar a través d'aquest enllaç el vídeo i l'àudio de la sessió. El Ple es tornarà a reunir, aquest cop ja en sessió ordinària, el dijous 25 de juliol a les 19 h, en el que serà el primer ple ordinari de la legislatura 2019-2013.

JPL

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3

12/7/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ