Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

El nou skatepark del parc dels Pinetons ja està en funcionament

Imatge
Des de fa ja uns dies patinadors de totes les edats i nivells ja s'apleguen al nou skatepark situat al parc dels Pinetons, unes instal·lacions d'uns 1.100 metres quadrats que, malgrat no estar encara oficialment inaugurades, ja estan completament acabades. Aquest skatepark compta amb elements com baranes, graons, bancs i rampes, seguint el concepte de skate plaça.

El nou park, construït per Spoko Ramps amb l'estudi arquitectònic previ a càrrec de l'empresa Argamassa, ha tingut una molt bona acollida entre els patinadors tant de Ripollet com de la comarca. La seva ubicació permet als aficionats a aquest esport, que serà olímpic l'any vinent a Tòquio, practicar-lo sense causar molèsties als veïns. La inauguració del skatepark està prevista pels mesos d'octubre o novembre.

També està molt avançada la creació del bosc humit que busca recuperar l'antic Torrent del Tortuguer. Se n'ha recuperat bona part de la vegetació i fauna pròpies de la zona abans de la seva urbanització. El pressupost total dels dos projectes ha estat d'1,2 milions d'euros, assumits per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

JPL

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

12/9/2019


Ombra inferior
Logo peu
Ombra inferior