Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Continuen les reaccions a la sentència del procés

Imatge
Arran de la sentència del procés publicada dilluns, que suposa penes de presó i inhabilitació pels líders polítics i socials de l'independentisme català, moltes entitats i institucions s'han manifestat. Una de les últimes a fer-ho ha estat el Consell Comarcal del Vallès Occidental, que a través d'un comunicat difós a través de les seves xarxes socials considera que "més enllà de la política, i més enllà de poder estar d'acord o no amb les legítimes idees que pugui tenir cadascú, són dies tristos per la democràcia".

El Consell Comarcal considera que "en cap moment s'hauria d'haver judicialitzat un conflicte polític", tot i admetre que el seu propi govern amb "moltes opinions, i fins i tot discrepàncies" sobre aquest conflicte. Admeten també que "des de les institucions hem de treballar per una solució política" i trobar un camí "que ens tregui de la situació actual per no decebre la ciutadania". Per últim, condemna "qualsevol expressió de violència" i defensa una mobilització "pacífica i cívica".

Des de Ciutadans Ripollet, en canvi, mostren en un comunicat enviat als mitjans el seu "absolut rebuig i condemna davant els aldarulls protagonitzats per separatistes radicals", on mostren també el suport "a les forces i cossos de seguretat de l'Estat". Asseguren que ells "seguiran defensant els valors democràtics com la igualtat, llibertat i unió dels espanyols".

Les entitats ripolletenques també es manifesten
Després dels comunicats el mateix dilluns del CB Ripollet i l'Hoquei Ripollet, el Ripollet Club Tennis Taula, "com a entitat esportiva que vetlla per uns valors socials i cívics com és la llibertat d'expressió", vol mostrar també el "rebuig" davant la sentència i aposta pel "diàleg com a única solució".

També des de l'Escola Popular Rizal, vinculada a la PAH, condemnen la sentència i se sumen a les mobilitzacions convocades, pel que han decidit suspendre l'activitat el dimecres 16 d'octubre. Manifesten també el seu "rebuig absolut" a una resolució judicial que "vulnera el dret de protesta i mobilització pacífica".

A més, més d'una trentena d'entitats culturals i esportives de Ripollet ja han signat un manifest unitari de rebuig a la sentència condemnatòria del procés. Segons el text, "La sentència injusta no ajuda a la necessària resolució que reclama Catalunya i fem una crida a la resolució mitjançant el diàleg". L'adhesió és oberta fins al divendres. La llista definitiva es farà pública la setmana vinent.

Suspesa l'activitat Explora el teu parc del dijous 17
A causa de la vaga estudiantil convocada el dijous 17 d'octubre, l'activitat Explora el teu parc prevista al parc Oriol Martorell no es podrà dur a terme, ja que els alumnes dels cicles de l'Institut Lluís Companys no podran fer el monitoratge de les activitats i els jocs. La propera jornada serà al parc Dolores Ibárruri, al costat de l'escola Enric Tatché, el dimarts vinent, dia 22 d'octubre, de 16.30 a 18 h.

JPL


16/10/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email






ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació