Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
L'Ajuntament assumeix la gestió de l'aparcament del riu Ripoll

Imatge
L'Ajuntament ha iniciat el procés de resolució del contracte administratiu de construcció d'obra i explotació de l'activitat de l'aparcament de la plaça del riu Ripoll, signat el 2007 per 50 anys amb la mercantil Aubarel SL. El motiu és el concurs de creditors presentat per l'empresa el desembre de 2014, que ha provocat un estat de deteriorament de les instal·lacions i el no compliment del servei amb les persones usuàries de l'aparcament.
Segons va explicar en el Ple la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, "durant aquest temps, hem fet moltes gestions amb l'administrador concursal i amb l'Institut Català de Finances per solucionar aquest problema", aprovant diferents plans de liquidació de la concessió administrativa i realitzant subhastes que han quedat desertes. El 2009, el Ple va autoritzar a la mercantil a constituir un crèdit hipotecari sobre la concessió administrativa a favor de l'Institut Català de Finances, per un import de 1.875.000 €. El maig de 2018 el propi Institut Català de Finances va plantejar a l'Ajuntament la conveniència de fer un peritatge per tal de valorar la concessió. El valor de mercat estimat ascendeix a 519.162 €, que és la indemnització per danys i prejudicis que l'Ajuntament pagarà a Aubarel. En aquest sentit, la primera tinent d'alcalde va assegurar al Ple que "avui paguem les conseqüències de les males decisions que es van prendre, perquè en aquell moment el govern del partit socialista no va escoltar ningú i va tirar endavant amb aquest contracte, tot i que l'estudi de mercat de la concessió ja avisava que la ubicació del pàrquing no era la més adient per la viabilitat econòmica del mateix".

L'Ajuntament ja ha iniciat les accions necessàries per portar el control del pàrquing, ampliant la cobertura de la seva assegurança i el contracte de manteniment dels extintors, de neteja i de reparacions, "ja que es troba en un estat de deixadesa", va assegurar Castillejo. La primera tinent d'alcalde també va explicar que la posada a punt de l'aparcament requereix una inversió important i que s'està treballant per restablir la relació amb el prop d'un centenar de persones que tenien contracte fins ara per tal que el puguin utilitzar.8/11/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ