Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità

Imatge
La plaça del Molí va omplir-se el dilluns al vespre a la concentració de rebuig al nou tribut metropolità de l'AMB, després de la convocatòria conjunta de les associacions de veïns. Malgrat el fred, la plaça va quedar pràcticament plena de veïns que van escoltar el comunicat conjunt de les associacions i van poder signar una recollida de firmes que es presentarà a l'Àrea Metropolitana.

Maite Martín, representant de l'associació de veïns del barri de Sant Andreu, va llegir el comunicat conjunt que explicava el punt de vista d'aquestes associacions, que mostra el desacord "amb un impost que s'engega sense donar informació ni per què servirà ni on es destinarà allò que recapti". Va deixar-ho clar Martín: "no estem disposats a pagar a canvi de res".

A petició de les mateixes associacions l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, present a la concentració, va pujar a l'escenari per explicar la situació als veïns aplegats, reconeixent que la informació que han rebut els consistoris i alcaldes dels 18 municipis afectats pel tribut ha estat pràcticament nul·la i explicant que exigiran a l'AMB l'aplicació de les diferents tarifes socials als transports així com una planificació detallada de les inversions que es preveuen a Ripollet.

Les diferents associacions de veïns de la vila han començat a recaptar firmes en rebuig a l'aplicació d'aquest nou tribut. Tots aquells ripolletencs interessats a signar es poden dirigir a les seus de les associacions, o acostar-se a ells demà dimecres, quan se situaran al mercat setmanal.

JPL

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

19/11/2019


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior