Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

L'Any Scènica clou amb l'espectacle col·lectiu 'eNma', dirigit per Inma Salomón #AnyScenica

Imatge
La primera ballarina del Ballet Nacional de España, Inma Salomón, dirigeix l'espectacle col·lectiu eNma, dedicat a la figura d'Emma Maleras, que s'estrenarà el pròxim 15 de desembre, al Teatre Auditori del Mercat Vell com a cloenda de l'Any de les Arts Escèniques. Salomón ha comptat amb la implicació d'una desena d'entitats locals, que han treballat conjuntament durant mesos tant el guió com les coreografies, amb la ripolletenca Judith López, d'Amics del Teatre, com a ajudant de direcció. Les persones interessades a assistir-hi poden recollir la seva entrada al Centre Cultural a partir d'avui, 2 de desembre, per a un dels dos passis, que tindran lloc a les 17.30 i a les 20 h. Són gratuïtes i se'n poden recollir fins a un màxim de quatre per persona.

eNma repassarà la vida d'Emma Maleras, referent mundial en el món del toc i l'ensenyament de les castanyoles, amb les actuacions de l'Associació Ballet Flamenco Carmela, Epidemic Dance Show, Cuadro Andaluz de Ripollet, Danza Joven Noelia España, SB Dance, Escola de Dansa Odette, Colla de gitanes de Ripollet, Societat Coral "El Vallès", Silvia Mor i Bunkay. També hi col·laboren el Cor de Castanyoles Tocs, fundat per la mateixa Maleras, i l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona. Inma Salomón, a més de dirigir l'espectacle, també protagonitzarà un solo. En total, més d'una vuitantena d'artistes, principalment ballarins i ballarines, participen en eNma

El procés de creació d'eNma es podrà veure a través d'una exposició sota el mateix nom, amb fotografies dels diferents assajos i trobades sobre l'espectacle. Es podrà veure a la Sala 1 del Centre Cultural, del 9 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020.

La representació del projecte eNma és l'espectacle amb el qual es tanca l'Any de les Arts Escèniques 2019 a Ripollet, nomenat a proposta de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que enguany ha celebrat el seu 25è aniversari. Un Any Scènica que ha comptat amb més d'una seixantena d'actes i espectacles de disciplines com la dansa, el teatre, la música i el circ.

NdP

Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2

3/12/2019


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior