Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Ripollet s'omple d'activitats per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Imatge
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d'enguany tracta sobre les malalties minoritàries i un cop més, les entitats i la ciutadania de Ripollet realitzaran diferents actes per donar suport i recollir diners per ajudar en la seva investigació. Les activitats començaran el divendres 13 de desembre i s'allargaran durant tot el cap de setmana fins dilluns 16 de desembre.

El primer acte tindrà lloc divendres 13 a partir de les 12.30 i està organitzat per l'Escola Anselm Clavé. Serà la novena edició de les paradetes per la Marató. Fins a les 16.30 es posaran a la venda els treballs solidaris fets per tots els infants de l'escola des dels 3 als 12 anys.

El mateix dia i a la tarda a les 16.30 l'AFA Els Pinetons organitza un tast d'activitats i berenars de temporada. Per la seva part l'AFA del Sant Gabriel organitza també a la mateixa hora una xocolatada solidària. A més del berenar, els alumnes del Sant Gabriel han preparat tot d'activitats per a grans i petits, que inclouen màgia i jocs d'habilitat.

Dissabte a Partir de les 11 h hi haurà dues activitats més, per una banda l'AFA Els Pinetons organitza una classe de ioga en família i per altra banda, els Diables de Ripollet faran una sessió de fotos amb la seva bèstia de foc, el Poll Foll, davant del Centre Cultural. Aquells que es vulguin fer una foto amb els diables podran aportar una donació que anirà destinada a la campanya solidària. Més tard, cap a les 11.30 h, l'associació Line Dance Palau Ausit farà una mostra de ball en línia. Serà a la plaça del Molí i comptarà amb la col·laboració del grup de Bollywood de l'escola de dansa Odette i el grup 'I love dance' de Molins de Rei.

El diumenge des de les 10.15 a la plaça Pere Quart, l'Acció Fotogràfica Ripollet instal·larà un photocall amb personatges disfressats de la popular saga de Star Wars i fer la seva aportació a La Marató. Les fotos es podran descarregar del seu web i també hi col·labora l'Associació de Star Wars Catalunya.

Cap a les 12 h la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) ha preparat diversos tallers i jocs ambientats en el món dels gegants, una cercavila i música de grallers i a més, la venda d'un calendari solidari a canvi d'un donatiu. Tot es farà davant del Centre Cultural.

I a l'hora de dinar, una gran paella solidària, organitzada per l'AMPA de l'Institut Palau Ausit. Començarà a les 14 h i el tiquet de la paella amb pica pica i beguda costarà 10 €, també es podrà participar en el sorteig de la cistella de Nadal per 2 € i comprar la samarreta solidària a 10 €. A més, també es vendran manualitats, maquillatge per nens, taller de perruqueria, venda de pastissos, venda de merchandising i una guardiola solidària.

Per acabar els actes organitzats per recaptar fons per la Marató de TV3, dilluns els alumnes de l'escola FEDAC de Ripollet organitzen un concert solidari de nadales i una representació teatral.

FF


13/12/2019


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ