Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Nou grup de suport per a persones cuidadores al CAP Farigola

Imatge
Personal del CAP Els Pinetons organitzaran, aquest pròxim mes de febrer, al CAP Farigola de Cerdanyola, un grup de suport social per a persones cuidadores. Es tracta de crear un espai d'aprenentatge i d'intercanvi de vivències entre iguals, treballar l'autocura i facilitar eines per la cura de les persones amb dependència, per tal de disminuir el seu malestar i prevenir el risc de claudicació.

El grup estarà dirigit per dos treballadors socials sanitaris de l'Àrea Bàsica de Salut, que faran de conductors amb la participació d'alguns professionals sanitaris del CAP i d'altres professionals del tercer sector.

D'aquesta manera, aquest grup de suport sorgeix amb la necessitat de crear un espai facilitador que permeti conèixer i compartir amb altres familiars i cuidadors els sentiments i sensacions que sorgeixen d'aquesta situació. Alhora, poder reduir l'impacte que pot tenir sobre la salut, la vida personal i laboral del cuidador, així om la prevenció en situació de crisi i perill de claudicació.

Imatge: CAP Pinetons

NdP


28/1/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior