Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Patronat]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments PMO
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   PMO virtual
      Correu al PMO
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Alegria, música i color al #CarnavalTeQuiero de Ripollet 2020

Imatge
Ripollet es prepara per viure el Carnaval 2020 amb molt de ritme i amb un programa que busca la participació de tots els públics i entitats locals. Carmen Miranda, la famosa cantant de samba i actriu, que va portar la cultura brasilera arreu del món durant els anys 40, és la imatge del Carnaval de Ripollet d'enguany.

Entre les activitats, que tindran lloc del 19 al 26 de febrer, destaca la Rua de Carnaval, el dissabte 22, que comptarà amb la participació dels Diables de Ripollet i Rhytm'n'Moyo, que clourà l'activitat amb una tabalada acompanyada de trompetes. Les bases i el cartell van ser presentades aquest dilluns en roda de premsa pel regidor de Cultura, Oriol Mor, i el de Joventut, Pablo López.

Carnaval, carnaval... #CarnavalTeQuiero
El període d'inscripció per a participar a la Rua com a comparsa, disfressa individual o grup reduït (entre 2 i 5 components) finalitza el pròxim 14 de febrer. Enguany, com a novetat, totes les comparses formades per més de 30 persones i que ho sol·licitin abans del 7 de febrer tindran un equip de so gratuït. Per contra, se suprimeix l'ajuda d'un euro per participant que es donava anys anteriors. Les bases, tal com va explicar el regidor Oriol Mor, van ser consensuades el passat mes de desembre amb les entitats i participants de la darrera edició.

Mor, que va aprofitar la presentació del programa per fer un crida a la participació, que espera mantenir en la línia dels darrers anys, que ha estat de 1.352 persones (18 comparses) el 2019, 1.532 persones (19 comparses) el 2018 i 1.266 persones (18 comparses) el 2017.

El regidor de Joventut, Pablo López, per la seva part, va destacar les activitats del divendres 21 de febrer, amb les parades guarnides al Mercat Municipal i les cercaviles de les escoles fins la plaça del Molí, que es consolida com a epicentre del carnaval infantil i juvenil, enguany amb les actuacions de Grimpallunes i Joe Diem. D'altra banda, es mantenen les tradicionals activitats de la penjada i la despenjada del Cabraboc, amb la participació dels Diables de Ripollet i la Colla de Gitanes. Aquesta figura del nostre imaginari local, que va ser renovada l'any passat, tornarà a visitar un any més les escoles de Ripollet. El comiat del programa el protagonitzarà, com sempre, la tradicional sardinada, tot i que enguany El Setrill no se'n pot fer càrrec.

Per últim, les dues entitats fotogràfiques locals, Acció Fotogràfica Ripollet i AFOCER, organitzen una sortida i un concurs d'Instagram, respectivament. Activitats amb les que un any més deixaran constància de la màgia, la creativitat i l'alegria del Carnaval de Ripollet.

NdP


29/1/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e PMO
PMC
PAME
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ