Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Jornades sobre la municipalització de l'aigua a Ripollet

Imatge
A banda de conèixer l'estat del procés de municipalització a Ripollet, s'exposaran les experiències de ciutats com Valladolid, Palma i Vilanova i la Geltrú

Els pròxims dies 13 i 14 de febrer Ripollet acollirà unes jornades amb el nom "La municipalització de l'aigua a Ripollet". Després del treball participatiu fet durant l'any 2018, aquestes jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació actual del procés de municipalització del servei d'abastament d'aigua potable a Ripollet i conèixer experiències d'altres municipis que es troben en una situació similar o que ja estan prestant el servei de forma directa des de l'ajuntament o una empresa municipal.

Les jornades tindran dues parts diferenciades. La primera, oberta a tota la població interessada, serà el dijous 13 de febrer, a les 18.30 hores, a l'Espai Domènec Torras del Teatre-Auditori del Mercat Vell. En aquest espai l'alcalde de Ripollet, José M.Osuna, i la representant veïnal a la Comissió d'estudi pel canvi de gestió de l'abastament d'aigua a Ripollet i presidenta de l'AV Sant Andreu, Maite Martín, explicaran en quin punt es troben els treballs de municipalització del servei i quines passes resten per a aconseguir aquesta fita. A l'acte també presentaran les seves experiències el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia; el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma, Ramon Perpinyà, i la regidora de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible de l'Ajuntament de Valladolid, María Sánchez.

L'endemà, el dia 14 al matí, serà la sala d'actes del Centre Cultural l'espai que acollirà una jornada de caràcter més tècnic, també amb dues parts. La primera serà la presentació dels casos pràctics de la recuperació i la gestió del cicle integral de l'aigua a Valladolid, Palma i a Vilanova i la Geltrú, amb col·loqui posterior. A la segona part, l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública (AMAP) i l'Asociación Española de Operadores Públicos de Abatecimiento y Saneamiento (AEOPAS) exposaran les seves propostes de modificació de la normativa vigent. Les persones interessades a inscriure's en aquesta segona jornada, poden fer-ho a través delád'aquest enllaç.

NdP

Més imatges:
ImgBox1

14/2/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ