Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Un total de 25 firmes de la Unió de Comerciants ja serveixen a través de la web http://adomicili.cat

Imatge
Un total de 25 firmes de tota mena la UCR (Unió de Comerciants de Ripollet) ja serveixen a domicili a través de plataforma de venda online adomicili.cat Aquesta iniciativa consisteix en la creació d'un directori comercial d'establiments que ofereixen el servei a domicili, principalment a la província de Barcelona.
Segons la UCR, "Aquesta és una mesura que, a banda de poder donar servei a la ciutadania en aquests moments de crisi, pretén novament posar de relleu la importància i la implicació del comerç local amb la societat. Per a l'associació comercial de Ripollet, "La iniciativa mostra de nou com el comerç local es reinventa, es transforma i sempre amb una única premisa: oferir a la nostra societat els millors productes i serveis però de la mà de persones properes, que et coneixen, que saben el què necessites, que contribueixen a crear una societat propera i implicada.


A la nota de premsa de presentació explicaba que "Aquesta iniciativa a més ha nascut d'una tasca de treball comunitària: la plataforma recull diverses associacions de comerciants que han compartit una idea i han sumat esforços en els moments més difícils per al sector comercial".

Consulteu les botigues adherides en aquest enllaç.


8/4/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior