Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Es reestructura novament el servei de neteja, mantenint la desinfecció d'espais públics

Imatge
L'Ajuntament ha reestructurat novament el servei de neteja viària a Ripollet, per tal d'adaptar-lo a la nova situació legal respecte a la utilització de l'espai públic, l'activitat econòmica i la flexibilització del confinament. Així, s'ha estudiant la forma de continuar oferint el millor servei, mantenint la desinfecció d'espais públics en la mesura del possible. A més, aquest dilluns s'ha reprès el servei de Ripollet Viu, que permet disposar de personal de neteja les tardes de dilluns a divendres a tot el municipi.
Quant a la neteja viària per part d'Urbaser, fa uns dies es va reprendre l'ús de les bufadores, amb algunes restriccions d'horari i espais fixades per l'Ajuntament. Així, es torna a netejar amb escombradora, fent escombrat mixte (1 maquinista + 1 peó) de dilluns a divendres, durant el matí. Durant aquest horari s'ha deixat de fer el baldeig mixte, que juntament amb la recollida de residus i el buidat de papereres es realitza per les tardes, de dilluns a divendres.

Pel que fa a les tasques de desinfecció, aquestes han restat reduïdes, amb un operari amb motxilla que realitza, de dilluns a divendres, la desinfecció d'espais públics concrets, com ara els CAP, el Mercat Municipal, la Comissaria dels Mossos d'Esquadra i de Policia Local. La resta de la jornada, desinfecta mobiliari urbà (contenidors, papereres, bancs, parades de bus i baranes), amb una freqüència de tot el mobiliari urbà de Ripollet d'un cop a la setmana.



Més imatges:
ImgBox1 ImgBox2 ImgBox3 ImgBox4

20/5/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior