Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | PlÓnol
[Ocupaciˇ]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupaciˇ
      Aules
      Servei d'Ocupaciˇ Local
      Tallers
   Ocupaciˇ virtual
      Correu a Ocupaciˇ
      Impresos
      eFactura
      Contractaciˇ P˙blica
      Licitaciˇ Electr˛nica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentaciˇ
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
Acords del Ple Municipal ordinari de juny

Imatge
El Ple municipal ordinari del mes de juny, celebrat per videoconferència, va aprovar tots els punts proposats a l'ordre del dia, així com la moció, presentada originalment pel PSC però amb aportacions de Decidim i ERC i consensuada per les cinc forces a junta de portaveus. Pel que fa als punts d'acord, es va aprovar la modificació de relació de llocs de treball, després de la jubilació de Montse Mas, treballadora de drets socials, amb els vots a favor de Decidim i Esquerra i l'abstenció de la resta. La regidora de Serveis socials, Reyes Muñoz, va demanar el torn de paraula per agrair a Mas tota la seva feina al llarg d'aquests anys. També va tenir paraules d'agraïment el portaveu socialista Luis Tirado.

També es va votar l'aprovació de l'adhesió a la xarxa de memòria i prevenció del feixisme "Mai més", que va ser aprovada per unanimitat. El regidor de Memòria Històrica, Pablo López, va posar en valor l'adhesió a aquesta xarxa per la doble tasca que realitza. Abans del punt de mocions, es va votar l'aprovació provisional de la modificació del pla general metropolità del carrer Cot, després de l'exposició pública sense al·legacions, amb els vots favorables de Decidim i Esquerra, el vot contrari del grup socialista i l'abstenció de Ciutadans i SOM Ripollet. El mateix alcalde va explicar alguns dels beneficis que des del consistori es creu que tindrà aquesta modificació. Per part del PSC, la regidora Eva Herrera va argumentar el vot contrari de la seva formació en l'afirmar que aquesta modificació no serà beneficiosa pels veïns del barri de Maragall.

Per últim, es va aprovar una moció, per demanar a la Generalitat que aixequi la suspensió dels ajuts al lloguer per minimitzar l'impacte de la COVID-19. Aquesta moció es va presentar per part del PSC i es va ampliar amb propostes de Decidim i Esquerra Republicana, i es va acabar de consensuar amb tots els grups a junta de portaveus, que van acabar signant-la.

La regidora de Drets Socials, Reyes Muñoz, va agrair la presentació de la moció i que s'hi incloguessin les peticions d'altres forces, per tal de poder dotar l'Ajuntament de més força per fer front a objectius molt complicats. No obstant això, va trobar a faltar que es tractés a les taules del pla de xoc amb les entitats.

El Ple Municipal ordinari del mes de juny es pot recuperar al web de Ripollet Ràdio i al canal de YouTube de Ripollet TV.

JPL


26/6/2020


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinanšament de:

Consell Comarcal      Diputaciˇ de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei CatalÓ Ocupaciˇ