Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

Comencen les preinscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats

Imatge
Ja han començat les inscripcions dels cursos i tallers del Centre Cultural i d'entitats per aquest curs 2020-2021. Es poden realitzar al casal, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. Igual que l'any passat, també es poden fer el línia a la web tatxan.ripollet.cat. L'oferta es pot trobar a la publicació "Ripollet és cultura!", que recull gran part de l'activitat formativa del municipi, tant dels equipaments municipals com de les entitats locals. Els tallers començaran el 5 d'octubre fins el 30 de juny de 2021.

Descarregueu la versió digital de la guia en aquest enllaç.

Enguany, al Centre Cultural trobem cursos amb temàtiques tant diverses com la robòtica o la cuina, a més dels habituals tallers de ioga, pintura o arts plàstiques, entre altres. Una novetat d'enguany són els cursos adreçats a les entitats per adquirir coneixements bàsics sobre les característiques i l'abast de la Covid-19, accions a emprendre en cas d'infecció i mesures preventives que cal aplicar en l'àmbit associatiu.

El CIP Molí d'en Rata i la Biblioteca mantenen la seva oferta d'activitats. Així, el CIP ofereix activitats d'art, història i patrimoni amb el programa Juga amb la Història cada darrer diumenge de mes. Pel que fa a la Biblioteca, continúa el seu programa de foment de la lectura, amb activitats específiques per als nens i nenes com l'Hora del Conte, Els més petits fem dissabte i Llegim i Creem i altres per al públic adult amb diferents Clubs de lectura.


Per últim, la Guia també inclou tota la informació de les activitats que  es duen a terme a altres espais com el Casal de Joves, l'emissora municipal Ripollet Ràdio, equipaments educatius, associacions de veïns, centres cívics, Casal d'Avis o l'Oficina de Català.

Tots els continguts que apareixen a la guia estan subjectes a canvis, d'acord amb les mesures de seguretat de prevenció que s'aprovin segons l'evolució de la situació sanitària. Dir també que la participació a totes les activitats estarà subjecta al compliment dels protocols sanitaris i de seguretat que estableixi l'organitzador en cada cas.

El regidor de Cultura, Oriol Mor, recorda que "crear lligams, enfortir vincles i estructurar i compartir espais d'aprenentatge mutu és la millor manera de cuidar-nos, des de l'àmbit personal, contra les possibles situacions d'excepcionalitat sanitària que puguem trobar en un futur."


Més imatges:
ImgBox1
Icona Enllaç a fitxer extern
 [Obrir]

14/9/2020


Ombra inferior




Logo peu
Ombra inferior