Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a

En marxa dos nous cursos de formació ocupacional en els sectors de l'hostaleria i el comerç

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Ripollet ha iniciat aquest mes de novembre dos dels nous cursos de formació ocupacional dirigits a persones en situació d'atur, que el Patronat Municipal d'Ocupació oferirà a la ciutadania durant entre l'últim trimestre del 2019 i l'any 2020. Amb un total de 30 persones participants, els dos cursos estan relacionats amb els sectors de l'hostaleria i del comerç i les vendes. Es tracta del curs d'elaboració de plats combinats i aperitius, amb obtenció de Certificat de manipulació d'aliments, i del curs d'operacions auxiliars al punt de venda, tots dos amb una durada de 60 hores.
Aquestes accions formatives estan subvencionades per la Diputació de Barcelona i es dirigeixen a persones desocupades que vulguin millorar les seves competències professionals, augmentant així la seva ocupabilitat i possibilitats d'inserció laboral. La resta de cursos que s'aniran iniciant d'ara i fins al setembre de 2020, pertanyen a diferents famílies professionals com ara els serveis de neteja, la fabricació mecànica, cuina, prevenció de riscos laborals en l'àmbit d'atenció al públic, jardineria, dinamització esportiva i serveis comunitaris. L'objectiu del PMO amb aquesta aposta per la varietat en l'oferta formativa és donar la màxima cobertura a les necessitats tant de la ciutadania com de les empreses del municipi.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Patronat Municipal de Desenvolupament i Promoció de l'Ocupació (PMO) al c. de Sant Sebastià, 26 de Ripollet o trucant al telèfon 935 807 642.



7/11/2019








Logo peu
Ombra inferior