Ombra esquerra
Escut de Ripollet
[r]
ipollet
a | a | a
Imatge de Ripollet
  Inici |
| | Plànol
[Ocupació]
   Departaments
      Administració
      Regidoria de Treball
   Edicions
   Fitxa
   Equipaments Ocupació
      Aules
      Servei d'Ocupació Local
      Tallers
   Ocupació virtual
      Correu a Ocupació
      Impresos
      eFactura
      Contractació Pública
      Licitació Electrònica
   Publicacions oficials
      Acords
      Bans, ordenances i reg.
      Edictes i anuncis
   Serveis
      Activitats ocupacionals
      Noves cases oficis
   Memòria d'actuacions
      Presentació
      Escoles taller
      Obres i serv. int. social
      Tallers d'ocupació
   Projectes en curs
El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba guanya el concurs de moda Futur Adlib 2021

Imatge
La seva creació Boogie Wonderland, fruit de més de 1000 hores de treball, convenç al jurat del certamen eivissenc

L'emoció va emergir en el ripolletenc Arnau Jorba i Mira quan el jurat del concurs de moda Futur Adlib d'Eivissa va anunciar que la seva proposta Boogie Wonderland guanyava l'edició d'enguany. El Far de Ses Coves Blanques de Sant Antoni de Portmany i una destacada representació de la societat pitiüsa van ser els testimonis que la creativitat, les hores de feina, la constància i creure en allò que es desitja és l'únic camí per assolir-ho.

Arnau Jorba va rebre el premi del concurs de mans del president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí. El jurat, presidit per Elio Rafael Berenguer Berhanyer, va valorar en la peça aspectes com la creativitat, l'originalitat, la inspiració, la qualitat de la confecció, la complexitat, els acabats, l'harmonia, la cohesió i la valoració del resultat final en relació amb la temàtica del concurs.

El dissenyador ripolletenc va explicar a la premsa que «guanyar és com un somni». Sis finalistes van presentar les seves creacions a Sant Antoni, amb unes produccions «molt destacades, originals i de gran qualitat» i en un ambient de «germanor entre creadores i creadors». Arnau Jorba creu que concursos com el Futur Adlib són necessaris perquè les noves fornades de creadores i creadors de moda puguin fer camí. Format a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Balears de Mallorca i amb estudis a Brussel·les anuncia que «invertiré el premi en les meves properes creacions perquè vull seguir dissenyant».

La peça Boogie Wonderland d'Arnau Jorba i Mira, de 23 anys, fa honor a la cançó del mateix nom. Està inspirada en la dècada en què es va originar la moda Adlib Eivissa, els anys setanta, amb l'arribada dels hippies a l'illa. També rep influència de la subcultura disc, tenint present alguns vestidors de Diana Ross o Donna Summer. La peça és un wrap dress, estil que va adquirir la seva màxima popularitat en la dècada, amb mànigues acampanades i una cua de 50 centímetres, cenyit a la cintura amb un cinturó. De talla 38 oversized, està cobert de tires prisades i tenyides a mà creant un estampat psicodèlic. El folre del vestit està tenyit creant un estampat característic de la subcultura hippie, realitzant un dibuix en forma d'espiral.

NdP


14/6/2021


Ombra inferior

[Icona impressora] Consultar la versió per imprimir.
[Icona email] Envia aquesta informació per email


ripollet.cat

SEU-e Ripollet
PAME
Ombra inferior
Ombra dreta

Desenvolupa i redacta: Serveis informàtics & Regidoria de Comunicació  |  2008 © Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00

Amb el suport i confinançament de:

Consell Comarcal      Diputació de Barcelona      Fons Europeu

Generalitat de Catalunya      Ministerio de Trabajo y Seguridad Social      Servei Català Ocupació